Deelnemers

GS rijder geschikt/ongeschikt

Deelnemers aan de Seven Summits Motorreizen hebben de juiste mindset. Daarmee bedoelen wij dat je niet chagrijnig wordt als er een paar dagen geen warme douche beschikbaar is. Dat je niet in paniek raakt wanneer het een keer niet lukt om voor donker binnen te zijn.  Dat je ook de handen uit de mouwen steekt wanneer iemand hulp nodig heeft.  Dat je graag nieuwe werelden ontdekt en nieuwe paden inslaat, ook al is dat niet volgens “schema”. Wij als organisatie vinden het hebben van de juiste mindset (veel) belangrijker dan een hele rij aan trainingscertificaten.

Natuurlijk ga je graag actief op reis. Als GS rijder ben je fit, beschik je over een goede gezondheid, doorzettingsvermogen en een flexibele instelling. De GS rijder realiseert zich dat er door vreemde landen met exotische culturen gereisd wordt en hij/zij is dan ook in staat om de voor ons soms vreemd aandoende gebruiken en gewoontes te accepteren en te respecteren.

De benodigde rijervaring/rijvaardigheden verschillen per reis. Zoals ook de zwaarte, accommodaties en voorzieningen. Indien speciale (rij)vaardigheden gewenst zijn wordt dat vermeld bij de betreffende reisinfo. De zwaarte van een reis is een individuele beleving en is mede afhankelijk van de fitheid van de deelnemer. Andere factoren die de zwaarte van een motorreis kunnen beïnvloeden zijn de lokale omstandigheden op het moment van reizen en de gesteldheid van het terrein, de waterstand in rivieren, de hoogte waarop gereden wordt enz.

 

Partners

bergrit-2